Shanity James – Den sista pusselbiten.

I’m super excited to be back in Sweden and especially at Alvik. I think a lot of teams in the league feel they have unfinished business due to the season being cut short last year. I’m super excited to compete with my teammates and friends.

Vi är otroligt glada att externa sponsorer möjliggjort att Shanity James kan komma tillbaka och spela denna säsong i Alviks Damlag. Shanitymed sina 184 cm hade en fantastisk säsong hos oss, just därför känns det otroligt bra att hon kan komma tillbaka och fortsätta mot målet – SM guld!
26-åriga Shanity James hamnade på pallplats under säsongen 19/20 hela två gånger, Årets försvarare och Årets Forward, otroligt starkt jobbat!

“We are excited to have Shanity back to our team that was so close to accompliishing what we set out for last season – SM gold! She is the final piece of the puzzle for us and we cannot wait to have her back with Alvik!”
– Janel McCarville

Paula Juhlin hur känns det att Shanity är tillbaka i damlaget?
– Det är jätteviktigt för oss att Shanity är tillbaka. Hon är en speltyp som kan gå in och vinna matcher åt oss både offensivt och defensivt. Det är också en stor fördel att hon spelade med oss förra säsongen. Shanity vet hur vi vill spela och kompletterar de spelare som redan finns i Alviks damlag. Det känns så kul att fortsätta vår resa med Shanity i laget.

Shanity snittade 20,4 poäng och 9,4 returer per match i SBL 19/20 och tog även en plats i Svenska Cupens All Star-lag! 

GO ALVIK!

Rulla till toppen