Wetterbygden kommer till Åkeshov.

Åkeshovshallen 
15.00  Lördag 10 oktober 

Efter en tuff start av säsongen för hemmalaget Alvik så väntar nu en av favoriterna till seriesegern i Åkeshov nu på lördag, i form av Wetterbyggden. Lagen möttes under försäsongen och då var det seger för favoriterna med 20 poäng. Denna gång är det revansch som gäller för Alvik, som behöver höja nivån i jämförelse med förra helgens förlust mot AIK. Förra helgens förlust var en tuff match där Alvik höll jämna steg med AIK under stora delar av matchen men saknade ork för 40 minuters kamp. Alvik som fortsatt saknar Emil Milde kommer i övrigt med full trupp efter en veckas träning som inneburit mycket fokus på sig själva och vad som kan utvecklas inför mötet med topplaget Wetterbyggden. 

Motståndarlaget Wetterbyggden som förra säsongen huserade i SBL spelar nu istället i Superettan och ses som en av favoriterna till seriesegern. I Wetterbyggden ska man hålla koll på Albin Häll Eriksson som senast mot Uppsala var poängbäst med sina 20 poäng. Senast mot Uppsala blev det dock förlust med 16 poäng. En känsla att Wetterbyggden kommer revanchsugna till mötet med Alvik på lördag.

Matchfakta

Vad: Alvik-Wetterbygden
När: Lördag 10 oktober kl 15.00
Var: Åkeshovshallen

Förbeställ biljetter via kansliet@alvikbasket.nu

Matchen sänds här på Solidsport
Alvik-Wetterbygden

Rulla till toppen