Lekstuga i Mark

Alvik tog bussen tidigt på söndagsmorgonen till Mark, Kinna. Ett lag som alltid är tokladdat inför match och det märktes från start, Alvik Dam tog ledning och det stod klart tidigt vilket lag som var det starkare.

Alvik åkte på söndagen till Mark med starkt självförtroende efter premiärsegern mot Helsingborg med 20 poäng. Inför denna match så fanns både Janel McCarville och Elin Ljunggren tillbaka i truppen. Mark som kom från en förlust mot Wetterbyggden hade ingenting att sätta emot Alvik som kom ut stekheta.
Paula Juhlin började i samma form som senast, 10 snabba poäng och Alvik gick till periodledning med hela 10-36!

Andra perioden var jämnare men Alvik behöll ledningen och var i en väldigt bekväm ledning i paus 34-60. Många lag hade troligtvis slappnat av efter en sådan halvlek, inte bortalaget Alvik som spelade ut hela registret och drygade ut ledningen till hela 34 poäng. Fjärde perioden var en transportsträcka för Alvik som kunde spela runt laget och ge alla minuter. Kapten Paula Juhlin var poängbäst med 26 poäng.

Paula Juhlin 26, Klara Lundqvist 25, Janel Mccarville 17, Elin Ljunggren 16, Nathalie Schönberg 9, Matilda Söderlund 5, Sylvia Leth 4, Anna Stern 3, Ellen Åström 2, Hanna Käll 1

Till helgen kommer Visby till Åkeshov!

Rulla till toppen