Herrarna åker till Göteborg!

Tidigt på lördagsmorgonen går bussen mot Göteborg för Alvik Herr! Det ska bli spännande att se herrarnas match nr 4. Det är Högsbo som står för motståndet.

På lördag åker herrarna mot Göteborg för säsongens fjärde match, där man ställs mot topptippade Högsbo. Högsbo som kommer från 3 raka segrar, den senaste av vinsterna var mot AIK där man vann med 77-88. Övriga segrar har kommit mot Skåne lagen, Team4Q och Trelleborg. I dessa matcherna har den stora pjäsen Toni Vitali varit bärande med ett snitt på 24.8 poäng per match och 10 returer per match. Vitali som förra året var en av de mest dominanta spelarna i Superettan blir definitivt något för Alvik att hålla koll på. Inför denna säsong har Högsbo behållt stora delar av sin stabila stomme från förra året. Dock har man bytt coach, istället för Erik Olsen så är nu Carl Matsson vid rodret. 

I Alvik så är Oskar Holm och Emil Milde tillbaka i truppen, båda saknades senast mot Wetterbyggden där Alvik gjorde säsongens bästa insats. Nu med båda Oskar och Emil tillbaka så har Alvik målet att försöka ta säsongens första seger. Senast mot Wetterbyggden så var det Wiggo Wiberg och Oscar Jernberg som var poängbäst och ledde Alvik framåt, även Adam Tafra från egna leden stod för en väldigt bra insats. Inför lördagens resa till Göteborg så kommer fokus vara på att försöka ta bort Toni Vitali, som dominerat hittills. Att sätta den offensiva strukturen kommer vara viktigt för laget då man hittills haft svårigheter med det.

Vad säger Johan Andersson om helgens match?
– Det ska bli kul att åka till Göteborg för att möta topptippade Högsbo. Vi har haft en bra träningsvecka, och kommer vara väldigt motiverade och taggade för att ta säsongens första säger.

GO ALVIK!

Rulla till toppen