Johanna Fredman är Alvik Baskets nya Ordförande!

Johanna är Alvik Baskets första kvinnliga ordförande!
“Jag är otroligt hedrad över att ha fått det fina förtroendet att vara ordförande i Alvik.”
Johanna har varit medlem i föreningen sedan 2008 då hon började som ledare för flickor födda 2002.

Min egen basketbakgrund är gedigen. Jag började spela basket när jag var 10 år & blev helt hooked, ville aldrig gå hem från hallen. När jag gick i 9:an började jag spela i division 1 Norra. Det blev fem säsonger i division 1 och sju säsonger i damligan. Jag har många fina basketminnen & medaljer i en låda hemma både från utlandsresor, olika cuper, stadslag, ungdomsmästerskap och juniorlandslag. De två SM-silvren med Sthlm Capitals & 08 Alvik Stockholm som seniorspelare och silvret från Baltic cup under min tid med juniorlandslaget för spelare födda 1971 sticker ut lite extra.

Jag började i styrelsen 2013 och har jobbat för att Barnkonventionen ska finnas med som central utgångspunkt i vår verksamhet. Jag har även drivit frågor kring hur vi som förening kan skapa en miljö som bidrar till att motivera och inspirera alla utövare och inte bara de som för tillfället är de mest framgångsrika, vilket jag tror är viktigt för att vi ska kunna behålla så många spelare som möjligt. Som jag ser det har vi ett utvecklingsområde i att skapa en långsiktighet och plan för hur vi utvecklar och värnar våra ungdomsspelare (där vägarna till elit ingår).

Jag är otroligt stolt över att vara en del av Alvik Basket. Vi har en fantastisk verksamhet, där alla ska känna sig välkomna & delaktiga. Veckorna som kommer efter höstlovet kommer jag att besöka alla våra lag. Jag är nyfiken på hur våra medlemmar uppfattar sin förening & vad de tycker att vi i styrelsen behöver tänka på. Jag börjar med de yngsta och avslutar med våra fyra förbundslag.

Vi ses i hallarna!

Hälsningar
Johanna Fredman

Rulla till toppen