Alvik Herr tar emot RIG MARK

Alvik kommer från 4 raka förluster när man på onsdag kväll tar emot starka Rig Mark.
RIG som hittills imponerat stort med seger mot Högsbo och en tight förlust mot Eos.
I RIG behöver vi titta extra på deras extremt skickliga guard Romeo Myrthil, han kommer bli en nyckel i matchen. Annars så är det ett stort och fysiskt RIG som kommer till Åkeshov, med atletiska kroppar så kommer det bli en fysisk match för Alvik.

Alvik som till dagen kommer till start med alla utom Ville Larsson som saknades i Göteborg senast också. Mot Högsbo senast så hade Alvik 25 väldigt starka minuter där man matchar Högsbo väldigt bra. Dom 25 behöver vara 40 idag för att det ska finnas chans till seger mot RIG. Senast så var det Jonas Russom som var bäst i Alvik, viktigt att han kan leverera idag också med sitt starka skytte.

Assisterande Coachen Johan Andersson säger såhär inför matchen mot RIG 

”Viktig match för oss hemma imorgon mot ett ungt och piggt RIG. Dom kommer ha mycket energi och viktigt att vi kan matcha den och försöka få matchen dit vi vill. Vår första halvlek mot högsbo behöver vi ha i 40 minuter för att kunna slå RIG”

GO ALVIK!

Rulla till toppen