Damerna flyger till Umeå för femte raka!

Lördagens seger mot Högsbo var otroligt viktig i syftet att slå dom bästa på bortaplan. Nu möter man en annan guldfavorit nämligen A3 Umeå som haft en strulig inledning av denna säsong, mycket tack vare Corona viruset. Senast var man dock tilllbaka och tog sin första seger när man bortaslog Visby, då var det Janee Thompson som var bäst med sina 26 poäng. Janee Thompson som för 3 säsonger sedan spelade i Mark Basket och hon var då den stora stjärnan där. Hon har nu hittat till Umeå där Thompson kommer vara deras stjärna. Matchen i matchen mellan Klara Lundqvist och Janee Thompson kommer vara avgörande. 

Alvik som kommer från en stark seger i lördags har tränat på som vanligt i veckan med full trupp. Alltså reser man med de bästa möjliga  till Umeå på lördag morgon. I Alvik så finns det flera spelare som hittills haft en kanonstart på säsongen, Klara Lundqvist och Paula Juhlin är 2 av dom som hittills levererat riktigt bra siffror. Förhoppningsvis så kan också nyförvärvet Shanity James komma igång, hon har hittills haft det lite tufft. I helgen kanske hon blir en avgörande faktor. 

Matchfakta

Vad: Umeå A3- Alvik Basket
När: Lördag, 31 oktober kl 16.00
Var: Umeå Energi Arena

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasketdam

GO ALVIK!

Rulla till toppen