Serieledarna tillbaka efter Corona uppehållet

På torsdagen vankas det hemmamatch i Åkeshov mot Södertälje som just nu ligger 8:a i tabellen. Södertälje som coachas av fd Alvik coachen Joakim Lanto som hittills lyckats ta 4 segrar av 9 möjliga, senaste mot Visby där man vann med  75-67 i Södertälje. I den matchen var det rutinerade Matilda Claesson som var poängbäst med 19 poäng, hon behöver Alvik se upp med. Tillsammans med amerikanskan Cassandra Brown som är den som snittat mest under säsongen med sina 19 poäng per match. En annan spelare som är intressant är unga Edessa Noyan som imponerade stort i Åkeshov under försäsongen, hennes ålder på 16 år gör henne mer intressant. Ska bli kul att se vad hon kan göra mot Alviks stora på torsdag.
I hemmalaget Alvik så är man tillbaka från en veckas Corona paus där 4 spelare insjuknade. Som tur var är alla dessa spelare tillbaka friska och redo, blir intressant att se om pausen påverkar laget positivt eller negativt. En som senaste matchen var en frisk fläkt var unga Sylvia Leth som dominerade returtagningen med sina 11 returer. Tillbaka är Paula Juhlin som missade den matchen, El Capitano kommer vara taggad för match igen, matchen mot Uppsala var den första hon missade någonsin i det gröna linnet. 165 raka hade Paula spelat innan förra.

19.00 i Åkeshov spelas det bra basket, matchen ser ni på Solidsport. Kom ihåg att när ni köper en match på Solidsport så stödjer ni Alvik!

Matchfakta

Vad: Alvik-Södertälje
När: Torsdag 17 december kl 19.00
Var: Åkeshovshallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasketdam

Rulla till toppen