SKÄRPTA RESTRIKTIONER 

Efter skärpta restriktioner från myndigheterna i fredags så har Stockholm Stad tolkat restriktionerna och under lördagskvällen meddelade Idrottsförvaltningen att de stänger ner alla kommunala idrottsanläggningar för organiserad träningsverksamhet både inomhus och utomhus. Detta gäller för alla barn i alla åldrar tom 24 januari.

Det innebär dock att vi tillsvidare måste ställa in all vår träningsverksamhet både inomhus och utomhus för alla åldrar, förutom vårt damlag som går under elitidrott. Alla våra tider är avbokade i vårt bokningssystem fram till 24 januari. Då vi vet att rekommendationer och restriktioner kan komma att ändras snabbt så återkommer vi med fortlöpande information. All information kommer att läggas ut på vår hemsida och via våra sociala medier.

Rulla till toppen