Fortsatt inställd organiserad träningsverksamhet!

Efter skärpta restriktioner från myndigheterna så har Stockholm Stad tolkat restriktionerna och meddelat Idrottsförvaltningen att de stänger ner alla kommunala idrottsanläggningar för organiserad träningsverksamhet både inomhus och utomhus. Detta gäller för alla barn i alla åldrar tom 24 januari. Det innebär att vi tillsvidare måste ställa in all vår träningsverksamhet både inomhus och utomhus för alla åldrar, förutom Alviks Damlag som går under elitidrott.

Då vi vet att rekommendationer och restriktioner kan komma att ändras snabbt så återkommer vi med fortlöpande information. All information kommer att läggas ut på vår hemsida och via våra sociala medier.

Som ni redan känner till är situationen i regionen gällande covid-19, vården och omsorgen mycket allvarlig. För att minska smittan i samhället behöver varje person stanna i sin bubbla och undvika att träffa personer som inte är en del av dennes hushåll.

Alvik Basket följer noga rekommendationer från Svenska Basketförbundet, Stockholm Basket, Riksidrottsförbundet och FMH som alla meddelat att utomhusträning är möjlig. Men då situationen i Region Stockholm är så pass allvarlig, uppmanar Smittskyddsläkaren idrottsföreningar och medlemmar i regionen att man även avstår från organiserad träning utomhus då även det är ett tillfälle då man samlar folk utanför sin bubbla fram till den 24 januari.

Det innebär att vi tillsvidare fortfarande måste ställa in all vår träningsverksamhet både inomhus och utomhus i organiserad form för alla åldrar, förutom Alviks Damlag som går under elitidrott.

Då vi vet att rekommendationer och restriktioner kan komma att ändras snabbt så återkommer vi med fortlöpande information.
All information kommer att läggas ut på vår hemsida och via våra sociala medier.

Vi förstår att det här är oerhört tufft för alla i vår fina förening. Men det är oerhört viktigt att fortsätta, att vi håller igång individuellt!

Snart ses vi i HALLEN!

Martina Elliot

Rulla till toppen