Välkommen Abigail Asoro!

Vi är oerhört glada att externa sponsorer hjälpt Alvik Basket med att vi nu kan välkomna Abigail till oss. Abigail kan med sin internationella erfarenhet lyfta och stärka Alvik till nå vårt högsta målet, mot SM-GULD!

“Jag känner att det ska bli jättekul att representera Alvik för att jag gillar tjejerna i laget och även coacherna. Om jag ska spela i Sverige så är det här det laget jag vill spela för. Träningarna har gått bra och jag har redan kommit in i gruppen och blivit otroligt bra mottagen av mina medspelare, coacher och personal. Jag vill vara den sista pusselbiten i Alvik som kan se till att vi vinner guld!” – Abigail Asoro

Abigail är fostrad i Fryshuset Basket och kommer närmast från proffsspel i Polen. Abbi har spelat i alla ungdomslandslag och som proffs i Storbritannien, Spanien, Tyskland och nu senast Polen. I Sverige vann hon SM-guld med Umeå.

Alvik baskets coach Fotios Ia……säger: “Jag är fantastiskt glad över att vi kan välkomna Abbi till laget. Hon är en bra person med mycket erfarenhet och kommer bidra med sitt atletiska spel både i försvar och anfall. Hon känner till våra höga mål och jag är säker på att hon på alla sätt kommer vilja bidra till att vi lyckas.”

GO ALVIK!

Rulla till toppen