Dags igen efter uppehållet.

Serieledarna åker på söndag ner till Lund för en mycket viktig match i fighten om första platsen i grundserien, Alvik som innan uppehållet vunnit 16 raka matcher kommer till Lund med full trupp. Motståndet denna gång är 7:e placerade Eos som haft det lite kämpigt, mycket på grund av skadeproblem på sin stora stjärna Dubravka Dacic som haft besvär med en ryggskada. Hon fanns dock med i den senaste förlustmatchen mot Luleå, där producerade hon en
” Double – Double ” med 12 poäng och 10 returer, Dacic behöver Alvik verkligen ta hand om på söndag. En annan spelare att hålla ögonen på är guarden Alexa Middleton som senast var stekhet och stod för 27 poäng. Hon och Klara Lundqvist lär ha en match i matchen. 
Alvik som inte spelat sedan krossen mot Högsbo har under veckorna kunnat vila och återhämta sig från småskavanker som funnits i truppen. Man har den senaste veckan kunnat växla upp tempot lite och kunna skapa högre fart på träningarna efter förra veckans vila. Söndagens match blir den andra mot Eos för säsongen, förra matchen var en jämn historia i Åkeshovshallen där Alvik vann med 85 – 73 efter 26 poäng av Klara Lundqvist. Blir intressant att se hur Eos ska stoppa Klara på söndag.

Matchen ser ni såklart under våra LIVESÄNDNINGAR! Då sponsrar ni även Alvik Basket med endel av summan!

GO ALVIK!

Rulla till toppen