Hej, styrelsen här!

Vi tänker med jämna mellanrum, berätta vad vi har på agendan för tillfället. Hör gärna av dig med synpunkter eller förslag – din röst är viktig för oss.
Några viktiga frågor som styrelsen jobbar med just nu:


✔️Ekonomin. Fortfarande hårt ansträngd p g a pandemin och kostnaderna för våra fyra förbundslag. Vi ser över både kostnader och aktiviteter för nya intäkter. Budgeten för säsongen 21/22 förbereds just nu och beslutas senare i vår.

✔️Tydligare, mer aktiva utskott. Arbetet är i full gång. Det finns många kloka tankar och initiativ runt om i klubben, vi behöver samla ihop dem bättre och skapa mer action.

✔️Växthusvisionen, verksamhetsidé och målsättningar. Vi behöver bli tydligare med hur och var klubben ska vara om t ex 5 år, på alla plan; Elit/senior, barn och ungdom, storlek, intäkter, ledare/ledarskap, kunskapsnivåer, roll i idrotts-Sverige, utvecklingsaktiviteter osv. Jobbet pågår för fullt och många kommer att bli involverade.


På G i verksamheten: ✔️Rekrytering av klubbchef. Annonseras inom kort. ✔️Utbildningsprogrammet för Unga Ledare startar i mars.  ✔️Clinics på G för alla föräldratränare. ✔️Kommande kampanj för ökade intäkter under damlagets kamp för guldet.  ✔️Implementering av Alviksmanualen- ett fantastiskt stöd för tränare i de yngsta åldersgrupperna. ✔️Samarbete kring fys/ atletisk träning för barn & ungdom med Gritnest i Ulvsunda. ✔️Rekordmånga sökande till NIU på Bromma Gymnasium

Vi hörs snart igen. GO ALVIK!

/ Johanna, Christina, Stefan, Katarina, Anja, Magnus, Fanny, Henrik, Anders, Per

Rulla till toppen