Serieseger vid vinst imorgon.

Serieledande Alvik åker imorgon till Södertälje för en mycket viktig match, i båda lagens ögon. Alvik som vid vinst kommer kunna säkra seriesegern och göra det omöjligt för Luleå att kunna gå om dom. Södertälje som verkligen fightas för att undvika 7 eller 8 placeringen i tabellen, så matchen imorgon har stor betydelse för båda lagen. Skulle Södertälje hamna 8 så finns det chans att detta blir en kvartsfinal matchup till och med, isåfall en förhandsvisning imorgon då. Södertälje som kommer från en mycket stark bortaseger i Lund där man vann med 84 – 73, en mycket viktig seger i fighten om 6 platsen. I den matchen var Cassandra Brown poängbäst med 29 poäng. Södertälje väntas ställa upp med full trupp imorgon.
Serieledarna som senast hade en fantastisk comeback i Åkeshov, underläge med hela 19 poäng som mest. Tillbaka kom man och besegrade A3 efter stor dramatik. Denna helg är det en helt ny match som väntar, mot 6 placerade Södertälje. Senast lagen möttes så var det Alvik som dominerade från start till mål, seger med 77 – 57, då var Elin Ljunggren överlägsen med 21 poäng och 11 returer. 


Söndag 16.00 på Solidsport så ska Alvik spela hem sin första grundserie vinst någonsin i SBL Dam. Det blir något att se på, här ser ni matchen!

GO ALVIK!

Rulla till toppen