Sista matchen innan allvaret börjar!

 

Sista matchen innan det viktiga börjar, Alvik har redan vunnit serien och spelar dagens match mot Visby för att testa och komma i form inför slutspelet som startar på onsdag hemma i Åkeshov kl 20.00. Vilka vi ställs mot vet vi inte innan lördagkväll då Eos och Uppsala spelar, deras matcher avgör vilka vi ställs mot i kvartsfinalen i bäst av 3 matcher. Men innan vi pratar slutspel så ska vi diskutera fredagens möte i Visby, Alvik reser utan Janel McCarville som vilas inför onsdag, annars är truppen full. Visby har inga skadebekymmer att rapportera, Visby har inget att spela för ikväll så det här blir säsongens sista match för laget från Gotland. I Visby behöver Alvik hålla koll på stora spelaren Jessica Kelliher som när lagen möttes i oktober var helt ostoppbar. Då stod hon för 34 poäng och 10 returer, imponerande siffror. Den matchen vann Alvik med 24 poäng, blir intressant att se hur lördagens fight blir. 
Fredagsmyset är räddat, 19.00 ser ni grundserievinnarna Alvik Basket mot Visby Ladies i sista matchen innan allvaret!

Här ser ni matchen, uppkast 19.00 Visby Ladies – Alvik Basket

Rulla till toppen