Chans att säkra första guldet!


Efter tisdagens kross uppe i Luleå så kan Alvik hemma i borgen säkra klubbens första SM-Guld på damsidan, och det är ikväll fredag det smäller. Isåfall skulle det innebära 3-0 i matcher och säsongen är över, men kom ihåg att Luleå vunnit över Alvik en gång denna säsong uppe i Luleå. Skulle det vara så att Luleå vinner kvällens match så spelas match 4 redan på söndag uppe i Luleå där Alvik återigen kommer ha matchboll. Men nu ska vi prata om den första matchbollen som är ikväll, i Åkeshov 20.05. 
Läget i Alvik är under kontroll, man har efter tisdagens seger hunnit träna i borgen 2 pass och kunnat återhämtat kropparna. Någon som gått på tuffa minuter denna serie är Janel McCarville, ett snitt på 28 minuter är inget hon gjort tidigare under säsongen. Men med 2 dagars återhämtning så kommer den rutinerade stjärnan vara redo för 28 nya minuter ikväll för det lär behövas mot starka Luleå. Spännande blir att se vad Luleå kommer ändra inför kvällens match då man hittills i serien inte riktigt hittat rätt. 
Final nummer 3 spelas fredagkväll hemma i Åkeshov. Vid seger gäller SM-Guld och en fantastisk prestation, vid förlust så väntar resa till Luleå på lördag kväll och match 4 på söndag.

GO ALVIK!!

Rulla till toppen