Alvik basket Camp 2021

Save the date för årets roligaste lägervecka, efter sommaruppehållet kick-startar vi säsongen med Alvik Basket Camp v.32, 9-13 augusti!

Det kommer vara en vecka full av basket, fys och roliga aktiviteter tillsammans med spelare och ledare från hela föreningen. Vi skulle vilja sova över hela eller delar av veckan men på grund av rådande restriktioner och de pandemiregler som finns kan vi inte fatta beslut kring det nu. Vi kommer uppdatera informationen till er och på hemsidan så fort vi vet mer!

För att kunna förbereda oss så bra som möjligt behöver vi få in anmälningar för att fortsätta arbetet. På grund av läget tittar vi på många alternativ för hur vi på bästa sätt ska kunna genomföra lägret i augusti. Anmälningsavgiften beror på var lägret kommer arrangeras, därför vill vi nu bara ha in anmälningar och inte några inbetalningar! 
Sista anmälningsdag är fredag 9 juli.

Länk till anmälan

Vid frågor, kontakta kansliet@alvikbasket.nu eller paula@alvikbasket.nu
Hoppas vi ses i augusti 🙂

Rulla till toppen