Janel McCarville växlar upp!

Janel McCarville är klar för sitt fjärde år i Alvik, både som spelare och coach. Rollen förändras dock från tidigare år, nu kliver hon in som assisterande coach till Johan Andersson till Alviks Herrlaget och även som spelande assisterande coach till Fotios Ioannidis. Janel som senaste säsongerna coachat tjejer födda 2004 får nu en ny roll och den på herrsidan där hon kommer göra ett viktigt jobb i arbetet med att utveckla våra spelare individuellt samt tillsammans med Johan skapa en bra miljö för killarna. 

Kollegan Johan säger såhär om att Janel är klar

” Grymt kul att Janel signat, hon är mycket kompetent både som coach och människa. Hon kommer kunna bidra mycket i arbetet för att ta herrsidan framåt. Jag är stolt och glad över att få chansen att jobba med Janel, hon är perfekt för detta jobb “

Vi i Alvik är väldigt glada och stolta över att Janel med sin unika erfarenhet, kompetens & vinnarmentalitet har valt att förlänga med Alvik. Janel kommer att vara en viktig kugge i den satsning vi nu gör på herrsidan, för att fortsätta utveckla våra ungdomsspelare i Alvik Basket. Janel är en förebild för våra ungdomar i att visa hur hårt arbete i kombination med spelförståelse & basketskills är grunden för att bli en riktigt bra spelare.
– Johanna Fredman Ordförande 

6th season with Janel, this is amazing! She will be a player for damligan and assistant coach to me and also assistant in the Mens team!
Soon they will understand how lucky they are, we already know this in the Women’s team!!!!
– Fotios Ioannidis Head Coach

GO ALVIK!!

Rulla till toppen