Lagkapten Paula Juhlin klar för nästa säsong.

Jag är inte färdig med Alvik eller med ligaspel, och jag är definitivt inte färdig med mitt lag. Vi lyckades inte nå vårt mål förra säsongen och det gör såklart att man inte är nöjd.

Lagbygget har börjat och Paula Juhlin, damlagets trogna lagkapten är Alviks femte spelare att skriva på för ytterligare en säsong. Den kommande säsongen ska laget kunna luta sig mot erfarenhet men självklart ska även unga och lovande få kliva fram.

– Jag har spelat i Damlaget sedan Alvik gick upp i SBL Dam och jag har väldigt mycket hjärta för klubben.
Då vi inte vet exakt hur laget kommer se ut är det svårt att säga vilken styrka vi kommer ha men eftersom vi är flera spelare som stannar så skulle jag säga att vi har en bra grund och kommer bygga på med fler starka spelare! Vi håller en hög lägstanivå och vi känner varandra väldigt bra efter många år tillsammans, det skulle jag säga är en styrka i vårt lag.

 “I år hade vi som mål att gå för SM-guldet. Vi lyckades inte nå vårt mål och det gör såklart att man inte är nöjd.”

”Jag är väldigt glad över att arbeta med min lagkapten Paula Juhlin i ytterligare ett år. Hon hade en utmärkt säsong inte bara som spelare utan också som ledare för detta lag. Paula är Alviks flagga och jag känner mig verkligen stolt över att vara hennes tränare i ett år till.”- Fotios Ioannidis Head Coach

Sportsligt var Alviks Damlag otroligt starkt förra säsongen! – Jag är inte färdig med Alvik eller med ligaspel. Och jag är definitivt inte färdig med mitt lag. Tanken att vinna ett SM-guld med det här laget gör att beslutet att stanna i Alvik var enkelt. 

Vad är din styrka? – Jag skulle säga att min styrka som spelare är att jag är ganska allround. Jag vill också bidra med den erfarenhet jag har och pusha alla andra spelare i laget! Och det kan vi alla som ser Paula Juhlin på träningar men även under matcher skriva under på. Paula gör allt för sitt lag och bär titeln lagkapten med stort L!

“Jag ser fram emot att få spela tuffa matcher i ett fullsatt Åkeshov! Säsongen vi hade i år var väldigt rolig men att få uppleva det med publik på läktaren vore ännu större!” – Paula Juhlin

Jag hoppas vi ses i Åkeshov i höst! 

Rulla till toppen