JONAS RUSOM – INTE BARA EN MATCHVINNARE

2013-14 var det coach Gehrke som hade hand om Alvik Herr, då var Jonas en ung 20-årig backup guard, förra säsongen var han en av de viktigaste spelarna i Alviks Herrtrupp. I år förväntas han vara en ledare och en av de absolut viktigaste spelarna i denna trupp.

Hur känns det Jonas?
– Känner mig som en Alvikare (även fast jag bara har spelat ett par säsonger) och det är alltid kul att ta på sig det gröna linnet igen. Men den avgörande faktorn för mig var Coach Johan. Han jobbar extremt hårt, har en klar vision på vart han vill ta laget och jag står bakom honom till 100%. 
Vi har många unga och hungriga spelare i laget som jag tror kommer blomma i år så det kommer bli intressant att se vad vi kan åstadkomma.
Tror att jag kan tillföra ganska mycket med rollen som ledare i alla aspekter, det kommer nog vara den viktigaste uppgift för min del. 
Nu vill jag bara komma igång igen och få spela sporten som vi alla älskar!

”Oerhört viktigt att Jonas är klar för en ny säsong i Alvik. Med Jonas får vi en matchvinnare, ledare och en fantastisk person. Ser fram emot att få jobba med Jonas ännu ett år”
– Johan Andersson Head Coach Alviks Herrlag

GO ALVIK!

Rulla till toppen