TEA MILARDOVIC – KLAR FÖR ALVIKS DAMLAG.

I Tea Milardovic, tidigare Buzov får vi en atletisk spelare som tidigare i SBL Dam varit en av ligans bästa guards. Det Tea har förutom att hon är en otroligt bra basketspelare är hjärta och inställning. Hennes fart, attackvilja samt passningskvalitet kommer helt klart att höja nivån i Alviks Damlag. 
Tea har förutom att spela i Tyskland varit med i uttagningen till kroatiska landslaget och även två säsonger i Visby Ladies.
Vi är stolta över att Tea är klar för Alviks Damlag, välkommen till Alvik Basket.

Välkommen till Alvik Tea, hur känns det?
– Tack! Jag är otroligt glad att få vara en del av Alviks Damlag, jag ser verkligen framemot den här säsongen!

Hur gick dina tankar för att skriva med Alviks Damlag?
– Jag fick kontakt med Fotios några veckor innan jag flyttade till Stockholm. Redan från början så var våra samtal okomplicerade och riktigt trevliga. Han berättade om klubben och jag fick ett otroligt bra första intryck. Sen hade jag chansen att träna med tjejerna under två veckor och när jag sammanfattar min upplevelse, så har jag en otroligt bra känsla av att jag hittat min plats på ett väldigt bra ställe.

Vad tror du är lagets styrka?
– Jag tror att lagets engagemang och hårda arbete från både tränare och spelare tar laget långt. Jag tror också att blandningen i laget av erfarna spelare unga lovande spelare är en styrka. Min erfarenhet är absolut min styrka.

Vad ser du mest framemot den här säsongen?
– Jag är laddad för att se hur långt det här laget kan gå. Och att få uppleva roliga och spännande stunder som man bara kan uppleva genom sport.

“Tea är en utmärkt spelare med otroligt mycket erfarenhet. Jag tror att hon kommer att ge Alviks damlag ett ledarskap och höja kvalitén i vårt spel.
Något som också utmärker Tea är att hon är en fantastisk lagkamrat, välkommen till Alvik Tea!”
– Fotios Ioannidis Head Coach

GO ALVIK OCH VÄLKOMMEN TEA!

Rulla till toppen