Bra tester för SENIORLAGEN i helgen!


På lördagen vankades det dubbelmöte i Åkeshov, först tog damerna emot Wetterbyggden och herrarna gästades av AIK. Damerna kom till spel utan Janel McCarville och nya amerikanskan Hailey Leidel som ansluter på torsdag. Gästerna Wetterbyggden startade bäst i Åkeshov och var verkligen på tårna i inledningen, samtidigt var det ett hemmalag som var ringrostiga efter rätt lite träning i benen tillsammans. Bortalaget gick till ledning med några poäng i halvtid, helt rättvist. 
I andra gick Alvik lite tuffare på spelarna och spelade sin första femma mer, vilket gav resultat, Paula Juhlin satte trean som tog matchen till lika i fjärde perioden. Men Wetterbyggden avslutade med att sätta matchens 3 sista poäng och vinna matchen. Bra match för Alvik att få i benen, det finns mycket att jobba på. I helgen åker damerna till Uppsala för 2 matcher, mot Uppsala och Helsingborg.
Herrarna spelade redan förra helgen mot Eskilstuna, så lördagens match mot AIK var andra för säsongen. Herrarna startade matchen lite hackigt och fick inte igång tempot alls, så bortalaget tog ledningen efter första perioden. I andra perioden kom det ut ett nytt lag, mycket tack vare Jonas Rusom och William Hamezajad som kom igång rejält och gjorde så Alvik gick till en 11 poängs ledning i paus. 
I andra fortsatte Alvik trycka på tempot och kunde få ett bra flyt både defensivt och offensivt. Till slut seglade man i mål med en enkel seger på 20 poäng, viktig för herrarna att vinna hemma och definitivt mot en seriekonkurrent som AIK är. Till helgen spelar herrarna mot Norrköping, ännu ett bra test för dem.

GO ALVIK!

Rulla till toppen