Frida Lundquist- VÄLKOMMEN HEM!

Vi är väldigt glada att Frida Lundquist är tillbaka hos oss i Alvik, en egen produkt från Alviks Växthus. Förra året spelade Frida med Visby Ladies och dessförinnan med Djurgården i Basketettan. 

Lundquist kan både spela guard och forward och tillhörde 2018-2019 Alviks Damlag där hon gjorde sex matcher och dryga 27 minuter. Frida har även tre säsonger på college bakom sig mellan 2014 och 2016 för Averett University Cougars.

Frida är en spelare med otroligt mycket energi och som alltid lägger ner ett otroligt hårt arbete i såväl försvar och anfall vi är väldigt glada att se henne i Alviks färger igen!

“Jag var först bara med för att träna innan alla spelare var på plats, men sedan kändes det roligare än jag hade förväntat mig. Jag kände att jag var sugen på att spela en säsong till i ligan, och att komma tillbaka till Alvik skulle vara extra kul! Lagets styrka är att det är många erfarna och smarta spelare, och att det finns hot på varje position. Min styrka är mitt försvar och min energi på planen, jag ser fram emot hemmamatcher i Åkeshov igen! Jag gillar att det är en familjekänsla i klubben och att personer som var med när jag var liten fortfarande finns kvar.” – Frida Lundquist

Rulla till toppen