ALVIK DAM HAR HEMMAMATCH DEN 9 OKTOBER!

Äntligen får vi fylla Åkeshovshallen med publik och det ska vi göra nu på lördag kl 15.00. Då möter Alviks Damlag Norrköping Dolphins, det här är en match som man inte vill missa, det kommer spelas bra basket i Åkeshov, vår BORG!

Norrköping Dolphins har kommit ut till en ny säsong på allra bästa sätt, laget spelade bra från start mot Helsingborg och vann med 80-54. Norrköping har visat på intensitet och bra energi, det finns mycket talang i Dolphins, frågan är om laget hunnit få ihop det till lördagens match?
  

Efter den fina säsongsstarten mot Mark Basket och Borås så står som sagt Norrköping Dolphins för motståndet nu på lördag. Alviks damer ser starka ut och har nu spelat ihop sig så bitarna börjar falla på plats. Äntligen har Hailey Leidel fått visa vad som komma skall, en fantastisk skytt som bara visat lite av vad som kommer levereras under denna säsong. Laget ser framemot ett välfyllt Åkeshov, damerna har saknat sin publik och hoppas på stort tryck i hallen.

Vi kommer självklart ha Alviks Shop samt Cafe öppet, vår maskot Hoopie är på plats. Ta med hela familjen och se fantastisk basket, vinn fina priser och lyssna på bra musik från vår DJ. Ni som inte kan vara på plats följer självklart matchen HÄR.

MATCH: Alvik Basket-Norrköping Dolphins
PLATS: Åkeshovshallen
DAG & TID: 9 okt, uppkast 15.00.
BILJETTER: Köps i entren som öppnar kl 14.00
PRIS: 120 kr vuxen 50 kr barn
Årskort köper du HÄR

GO ALVIK!

Rulla till toppen