Elin Olander – NY POA!

I Alvik Basket har vi Elin och Lars, våra Prata Om Allt-personer (POA-personer). Uppgiften som våra POA har är att finnas till hands om någon i vår förening – ung, gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej.

Det kan exempelvis handla om att det är dålig stämning i laget, att det finns synpunkter på coachens uppförande, att någon känner sig utanför, att det förekommer taskiga kommentarer på Facebook eller att någon utsätts för sexuella trakasserier. Oavsett om det är något som känns bara lite jobbigt eller jättejobbigt, så är alla välkomna att ta kontakt med våra POA.

Du kan ringa våra POA när som helst om det gäller saker som får dig att inte trivas i vår förening, i skolan eller hemma. 

Hej, jag heter Elin och är POA – en prata om allt person.
Jag tror starkt på att om man trivs och mår är det lättare att lära sig nya saker och utvecklas. Därför är det viktigt för mig att Alvik basket är en trygg och peppande miljö både på som utanför basketplanen. Till mig kan du vända dig för att prata om sånt du upplever inte är okej. Jag tränar P11 Ålsten och Blixtarna Jr när jag inte jobbar på en mellan- och högstadieskola på Södermalm.

Alla, precis alla, ska trivas i Alvik Basket. Det är vårt mål.

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är ett brott, en kränkning eller bara ett oskönt beteende. Här kan du läsa mer om det:  TRYGG BASKET

GO ALVIK!

Rulla till toppen