En härlig baskethelg!

Denna helg var full av matcher allt från våra yngsta upp till elit, otroligt härligt att vi är igång. Men när det kommer till Alviks Damlag och Herrlag såg helgen ut så här.

Alviks Damer mötte Norrköping Dolphins hemma i Åkeshovshallen kl 15.00 och med tre sekunder kvar avgjorde Alvik, Norrköping räckte inte till hela vägen och matchresultatet slutade på 79-77. Det var en jämn match där de bägge lagen krigade om poängen. Otroligt underhållande basket för de som var på plats, och vi ser framemot nästa match som spelas borta mot Visby redan nu på lördag kl 16.00. Matchen ser ni här!

Alviks Herrar flög till Umeå under söndagsförmiddagen och det var dags för säsongspremiär. Det blev en stabil seger mot Umeå, laget spelade väldigt bra och det var en kontrollerad första halvlek. Under andra halvan av matchen kommer Umeå in i matchen bättre och Alvik tappar fokus i vissa stunder. Det finns såklart mycket att jobba på men det ska bli otroligt spännande att följa vårt herrlag. Matchresultatet slutar på 67-74. Nästa match är den 17 oktober, det är första hemmamatchen för säsongen och motståndet står RIG Luleå för. Det är uppkast kl 15.00 i Åkeshovshallen, den här matchen vill man inte missa. Se till att heja fram vårt herrlag till sin andra vinst för säsongen! Ni som inte kan vara på plats ser matchen här!

GO ALVIK!

Rulla till toppen