Damerna åker till Gotland på lördag!

På lördag åker Alviks Damlag till Gotland för att möta ett Visby Ladies som är i bra form efter 2 inledande segrar och 1 förlust. I helgen vände Ladies underläge med 12 i halvtid till vinst med 7. Ladies styrka och kyla i vinsten mot Högsbo på bortaplan är något Alvik ska ha med sig inför matchen. När det kommer till Alvik så har vi börjat säsongen bra med 3 spelade matcher och även 3 vinster så det börjar se bra ut, bitarna börjar falla på plats! Den senaste matchen mot Norrköping Dolphins var en riktigt bra tillställning där det avgjordes i de sista sekunderna, med fördel för Alviks Damer, slutresultat 79-77.
Inför matchen mot Visby så måste Alvik stoppa Davion Wingate som är en bra poänggörare hon som stod för 34 poäng mot Högsbo. Men den spelaren som är farligast är Jessica Kelliher, en spelare som är otroligt skicklig.


Coach Fotios Ioannidis säger såhär om lördagens motståndare;
“Det kommer bli en tuff bortamatch. Visby Ladies ser riktigt bra ut, men vi spelade också riktigt bra mot Norrköping i helgen så vi är mer än redo för den är uppgiften!”

Ni som inte befinner er på plats i Visby vill absolut inte missa det här! Ni ska ha koll på följande:

Plats: ICA Maxi Arena
Matchstart: 16:00
SE MATCHEN HÄR

GO ALVIK!!

Rulla till toppen