Maxad matchhelg väntar!

Det är dags att planera eller möjligen göra om sina planer. I helgen vill man nämligen se basket i Åkeshovshallen, och då pratar vi fredag, lördag och söndag. På fredag kl 19.00 är det uppkast mellan Alviks Herrlag och Lidingö. Kl 15.00 på lördag är det dags för damlaget att ta emot Högsbo i Borgen, och vi avslutar helgen med dubbelmöte. Herrlaget möter Blackeberg kl 12.00 och Utveckling Dam har uppkast kl 15.00 mot Lidingö, vilken helg!

Fredag 19.00 Alvik Herr-Lidingö
En oerhört spännande match som kan sluta hur som helst. Alviks Herrlag ser starka ut men Lidingö står för ett otroligt tufft motstånd och vi välkomnar även Fred Drains tillbaka till Åkeshovshallen. Fred är inne på sitt andra år i Lidingö, innan dess var han Head coach för Alviks herrlag. Ni som inte kan komma till hallen på fredag ser matchen HÄR!

Lördag 15.00 Alvik Dam-Högsbo
Alviks damlag kommer ifrån en vinst mot Wetterbygden, en jämn historia som avgjordes i sista perioden. Alvik började sätta sina skott och Elin Ljunggren visade att hon var där för att vinna matchen. Sparks pressade Alvik långt in på slutet och ledde stora delar av matchen, men till slut fick man ge sig och förlorade med 79-71. Med det sagt så är det nu Högsbo som välkomnas till Åkeshovshallen, ett lag med två vinster bakom sig. Alvik ska se upp för Högsbos skott och utnyttja sin storlek. En match i Åkeshovshallen vill man inte missa. Det spelas bra basket och det händer alltid något kul för hela familjen! Alviks maskot HOOPIE är på plats, vi har tennisbollskastet, lotteri och har även Alviks shopen och caféet är öppet. Det kan även vara så att vi kommer bjuda alla på glass… vem vet! Ni som inte har möjligheten att komma ser matchen HÄR!

Söndag 12.00 Alvik Herr-Blackeberg 15.00 Utveckling Dam-Lidingö
Så avslutar vi helgen med två spännande matcher. Det är ju ingen hemlighet att en vinst mot Blackeberg skulle kännas extra bra för herrlaget, vi pratar ju Västerorts-derby! Vi hoppas att våra herrar kommer från en härlig basketfredag och bara kan fortsätta spela med en bra känsla. Efter matchen så tycker vi absolut att man stannar kvar och ser vårt härliga Utvecklings lag möta Lidingö, har man inte möjlighet att vara på plats så ser du matchen HÄR. Tomas, Pia och Magnus är tre coacher som lägger ner otroligt många timmar och det ser man på laget. Avsluta nu helgen med att se våra ungdomar i Alvik Basket, för att sen gå hem och laga söndagsmiddag!

GO ALVIK!

Rulla till toppen