Miniatyrerna intar Black Friday – Bromma Blocks & Alvik Basket

Inför Black Friday har Bromma Blocks låtit skapa miniatyrer som efterliknar fem lokala idrottsanläggningar. Dessa anläggningar är Stora Mossens IP, Grimsta IP, Åkeshovshallen, Blackebergshallen och Åkeshovs ridanläggning. 

Miniatyrerna har skapats för att flytta fokus från shoppinghets och istället hylla våra lokala idrottsföreningar! Därför skänker Bromma Blocks 8 000 kronor till varje idrottsförening som miniatyrerna  föreställer. Föreningarna är; Alvik Basket, Äppelvikens ridskola. Bromma IF, Brommagymnasterna och Brommapojkarna.

Tävling

Någonstans på Bromma Blocks finns miniatyrerna gömda. Hittar du en av dem lämnar du den till kassapersonal i samma butik där du hittade miniatyren, i utbyte får du ett presentkort värt 2000kr.* När en miniatyr hittas skänker Bromma Blocks 8000 kronor till den föreningen miniatyren föreställer. 

 En utställning med kopior av miniatyrerna hittar du på plan 0 inne i gallerian. 

*Man kan endast vinna ett presentkort per person och det är den som hittar miniatyren först som vinner presentkortet. 

Du måste vara 18 år för att delta i tävlingen (eller ha med en målsman). 

Rulla till toppen