FHM – Nya riktlinjer – COVIDPASS

Alviks första hemmamatch som omfattas av krav på vaccinationsbevis är fredagen den 3 december. Publik kommer behöva uppvisa giltigt vaccinationsintyg tillsammans med id-handling för att kunna besöka våra hemmamatcher. Detta gäller för alla personer över 18 år. Om du är under 18 år behöver du kunna styrka din ålder.

Du kan enkelt ladda ner ett vaccinationsbevis HÄR.

Beställ ditt vaccinationsbevis HÄR om du inte har e-legitimation.

Personer som inte är fullvaccinerade mot Covid-19 eller inte kan uppvisa vaccinationsbevis vid entrén kommer att nekas inträde. Om du av någon anledning inte kan ta vaccinet krävs uppvisande av läkarintyg. På matchdagar ber vi att du kommer i god tid då det vid insläpp kan ta lite längre tid än vanligt. Se till att du har vaccinationsbeviset samt id-handling tillgängligt när det blir din tur. Vi hoppas att alla respekterar och tillämpar detta då vi vill fortsätta kunna skapa magisk stämning i Åkeshovshallen tillsammans med Sveriges bästa basketpublik.


Vi hoppas att alla respekterar och tillämpar detta då vi alla vill fortsätta kunna se härlig basket i Åkeshov!

Rulla till toppen