Match för Alviks Damlag!

Den 22 november mötte Alviks Damlag Södertälje. Det var hemmamatch och Janel McCarville var tillbaka. Vi kom tillbaka efter två raka förluster och besegrade SBBK med 80-73.

Södertälje gjorde en riktigt bra första halvlek, men både Hailey Leidel och Tea Milardovic var två av flera spelare som såg till att det blev jobbigt för SBBK.  Elin Ljunggren hade en bra kväll med en dubbel dubbel – 18 poäng och 11 returer. Alvik har nu sex vinster och tre förluster. Det var Janel McCarvilles första match för säsongen och hon störde SBBK rejält. En skön vinst och nu ser vi framemot lördagens match.  Då står IK Eos för motståndet och det ser bra ut hos Alvik där alla nu är på plats.

Eos kommer till Åkeshovshallen med 5 vinster och 4 förluster. Lundalaget ska man akta sig för, de har i flera matcher denna säsong varit med från start. Doniyah Cliney har svarat för många poäng hittills, inte minst mot Södertälje där hon hade en dubbel dubbel med 26 poäng, 11 returer. Laura Ziegler och finländskan Sälja Viita är också två namn att ha koll på under lördagens match. Jayden Christopher spelade förra säsongen i Visby men spelar i år för Eos, och har haft en bra start med ett snitt på 7,1 assist och 10,9 poäng per match.

Alviks damer kommer från en vinst hemma, med en bra andra halvlek mot Södertälje så bygger Alvik vidare på samma känsla. Den här matchen vill man inte missa. Det är uppkast kl 15.00 och HOOPIE är på plats tillsammans med F08 Smedslätten som matchvärdar. Alviks-shopen är öppen och självklart kommer det gå att köpa massa gott i vårt cafe.

Om man har svårt att se matchen på plats i Åkeshovshallen så ser du den från soffan HÄR

GO ALVIK!Rulla till toppen