Damlaget åker till Umeå!

För ett lag som har SM guld ambitioner var en förlust borta mot Mark Basket i premiären ingen bra start för A3 till den. Abigail Asoro blev utsedd till “matchens lirare” med sina 19 poäng och starka försvar mot Södertälje i Umeås första hemmamatch och laget visade då att på hemmaplan är man starka. Abigail som under förra säsongen bar ett Alvikslinne ska Alviks damer ha koll på under lördagens match. Hon är otroligt fysiskt stark och en bra försvarspelare. Fyra starka hemmavinster mot i tur och ordning Södertälje (85-77), Wetterbygden (98-56), Östersund (85-73), Visby (93-81) samt en borta mot Borås (59-83) visar att A3 är att räkna med. Genomgående i dessa matcher är att de har ökat tempot i anfall samt höjt intensiteten i försvar.

Känslan i Alviks Damlag är bra. Under den senaste matchen där Eos stod för motståndet, visade Alvik att man verkligen är att räkna med, framförallt i den andra halvleken. Både Hailey och Elin har bidragit stort till lagets poängproduktion de senaste matcherna, självklart lyfter Janel McCarville hela laget.

På lördag ser vi framemot en match mellan två topplag!

Umeå Energi Arena Vatten på Lördag 4/12 kl: 16.00.
HÄR SER DU MATCHEN!

GO ALVIK!

Rulla till toppen