Hälsning från styrelsen!

Vilken härlig höstsäsong vi har haft, med fullt av träningar och matcher för alla våra lag. Som ordförande blir jag alldeles varm i hjärtat när jag är ute i hallarna och ser det enorma engagemanget och basketglädjen – hos våra spelare, ledare och föräldrar. Vi kan verkligen vara stolta över Alviksfamiljen.

Och det är hela tiden mycket spännande på gång i klubben. Till exempel sätter Ledarakademin (programmet för unga ledare) igång i januari. Alviksmanualen för hur vi utbildar barn och ungdomar i ”vår basket” börjar också drillas efter nyår. 
För vi kan bli bättre, den grön/gula tråden i klubben kan alltid bli tydligare. 
Många Alvikare är redan involverade i arbetet där främsta fokus ligger på att ständigt utveckla barn- och ungdomsverksamheten. Vill du också vara med och bidra i något av våra utskott, får du väldigt gärna höra av dig styrelsen@alvikbasket.nu

Till sist, det perfekta tipset efter allt julstök: Kom till Åkeshovshallen på måndag 27 december och heja på vårt damlag. De möter Borås, uppkast kl 18.00. Herrlaget möter Sloga Uppsala i Åkeshovshallen, söndag den 9 januari, uppkast 15.00. Ta med hela släkten och kom & heja!

God Jul, ta hand om dig och de dina! 

/ Johanna
+ Anja, Anton, Jennie, Stefan, Magnus, Katarina, Jonas och Per

Rulla till toppen