Äntligen herrmatch efter juluppehåll.

Innan julledigheten så spelade Alviks Herrar borta mot Sundsvall Basket, en skön avslutning innan jul där Alvik stod som segrare med 113-45. Nu på söndag står Sloga Uppsala för motståndet och det kommer bli betydligt tuffare. Med endast en förlust i bagaget så måste det mesta stämma för Alvik, den här matchen vill man inte missa! Vi kommer få se hög intensitet och otroligt högt tempo.

”Vi ser framemot att komma tillbaka till Åkeshov igen, första matchen efter jul. Vi ställs mot starka Sloga Uppsala som spelat riktigt bra under hösten med 8 segrar och endast 1 förlust. Vi behöver ha ett högt tempo i spelet och spela med mycket intensitet i försvaret. Gör vi det så har vi en god chans”
-Johan Andersson Head Coach

Kom till Åkeshovshallen, det är uppkast kl 15.00 och självklart har kiosken & shopen öppet! Nu finns vår nya hoodie, t-shirt och tygväska att köpa!

Ni som vill se matchen men som inte kan ta er till Åkeshov, ser den HÄR.

GO ALVIK!

Rulla till toppen