Dags för derby i Grimstahallen!

Lördag den 15 januari spelar herrlaget derby mot Blackeberg. Senast lagen möttes vann Alvik med 8 poäng. Coach Johan spår en tuff kamp den här gången också men lyfter att man saknade Jonas Rusom senast. Rusom är den spelare man bygger mycket kring offensivt så det blir ett positivt tillskott till denna match. Fokus i den kommande matchen kommer ligga på att kontrollera tempot med mer spring och högre tempo än senas, då spelades matchen mer i Blackebergs tempo, där tempot blev lite hackigt med tufft spel.  

Blackeberg har en av seriens bästa spelare i Joacim Edlund som också var otroligt bra senast lagen möttes. Då det är svårt att stoppa en spelare helt planerar Johan att sätta honom i situationer där han inte är bekväm för att bromsa hans framfart. Johan säger också; ”för vår egen del har vi visat hela året att vi har flera spelare som kan leverera där Eskil Levin var otroligt bra mot Sloga senast”. 

Läget i laget är stabilt, man saknar Sermed Hasan som har ryggproblem men i övrigt är alla spelare tillgängliga för spel. 

Vill ni se ett tufft och jämnt derby? Ta er till Grimstahallen på lördag kl 14:45. Ni som inte har möjlighet ser matchen HÄR.

GO ALVIK!

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen