Damlaget reser till Luleå

På lördag spelar damerna mot Luleå Basket klockan 18.00 i Luleå Energi Arena. Senast lagen möttes var Janel McCarville med på planen ledde laget med 14 poäng 4 returer och 2 assists. Den här gången laget möts får hon stå på sidan, för att coacha laget. 

Förra matchen startade Alvik otroligt starkt med mycket fart, bra rörelse på bollen och ett otroligt bra försvar. Statistiken sa 11 assists och 12 returer i första perioden vilket är en stor faktor till att den perioden var så bra. 

Kan Alvik spela så i matchen mot Luleå kan man absolut ge dem en tuff match och åka hem med en vinst. Det viktigaste är väl ändå att dessa perioder av briljant spel blir längre och längre för varje match som spelas, så att vi är redo att fajtas på den nivån under hela matcher när slutspelet kommer. 

/Sofie Lagumdzija

Kom igenom nu Alvik nu visar vi Luleå att vi vill spela final mot dem i år igen. Uppkast kl 18.00.

SE MATCHEN HÄR!

GO ALVIK 

Rulla till toppen