USM OMGÅNG 3.

Äntligen är det en ny omgång i USM.  Vi ser framemot härligt spel runt om i landet. DU15 & DU16 spelar i Skuru, HU17 spelar i Åkeshovshallen, HU16 åker till Norrköping, DU17 tar sig till Göteborgstrakten och sist men inte minst så åker HU15 till Trelleborg. Här kommer några kommentarer inför helgen. Ni som vill heja på HU17 kommer till Åkeshovshallen både på lördag och söndag!


Efter ett antal veckor med många inställda matcher så är det äntligen dax för omgång 3 i USM. Värd för denna omgång är Skuru, så det blir ingen övernattning utan det blir “tur och retur” Nacka Sporthall.
Tyvärr så är det bara 3 lag i vår grupp så att det blir bara två matcher i gruppen. Vi har fått ett tufft schema med båda matcherna på söndagen. Vi möter Malbas(kl 09:00) som vann sin grupp i omgång 2. Efter det så blir det en kort vila där vi kommer att titta på DU15 Alvik som också spelar i Nacka Sporthall. Klockan 13:30 är det vår tur igen och då står Skuru på andra sidan planhalvan. Tjejerna och vi coacher är riktigt taggade. Vi har vi haft några riktigt bra träningar den här veckan så vi hoppas och tror att det kommer att gå bra den här helgen. – Lasse Jacobsson DU16

Tjejerna ser verkligen fram emot att få spela USM i helgen. Att äntligen få uppleva ”cupliknande” helg när tyvärr Lundaspelen blev inställt i januari. Peppar peppar så får vi med oss 15 av de 18 st uttagna trots Omnikron…Tyvärr drog sig Sunderbyn (Luleå) ur pga av covid situationen men vi kommer spela mot två duktiga lag i ”grannen” Blackeberg och arrangören Skuru. Vi kommer som vanligt spela med hög intensitet och utnyttja vår teknik och speed. Vi ser fram emot välspelade och tuffa matcher. Let´s go Alvik!
– Olle Håkanson DU15

Vi coacher och killarna i laget ser fram emot helgens omgång i USM. Vi ser positivt på våra möjligheter till avancemang så länge vi gör grundjobbet och spelar som ett lag. Go Alvik Go! – Erik Holm HU16

Dags för omgång 3. Vi åker ner till södra Sverige, närmare bestämt Onsala utanför Göteborg. Vi möter två Stockholmslag: Fryshuset och Norrort samt hemmalaget. De två förstnämnda har vi ganska bra koll på, medan Onsala blir ny bekantskap för oss. Vi ser fram emot tre tuffa matcher. 
– Zlatan Hadziresic DU17

Roligt med USM i helgen, vi har verkligen längtat till omgång 3. Från förra omgången så har Adam och Oscar tillkommit vilket vi tycker är väldigt roligt. Denna gång spelar inte David som skadad knät, han finns dock med på bänken som coach i helgen. Vi hoppas på en rolig helg med full fart!
-Johan Andersson HU17

GO ALVIK!

Rulla till toppen