ADAM ÄR TILLBAKA I MODERKLUBBEN!

-Adam har vuxit upp i Alvik basket och utvecklats här tack vare sin egen drivkraft och duktiga tränare. Hans utvecklingsresa har haft ett par kortare stopp på vägen i Mark och Fryshuset vilket också varit nyttigt för honom. Med tanke på att Adam nu är tillbaka i Bromma och går på Bromma gymnasiums NIU välkomnade vi självklart honom tillbaka i föreningen. Han blir ett starkt tillskott till vårt satsande herrlag och U19. 
Vi ska vara en öppen förening och ska försöka ta emot alla som vill vara här på ett bra sätt säger Lena Wallin Kantzy, Sportchef i Alvik Basket.

”Väldigt glad över att Adam är klar för Alviks Herrlag. Det är en mycket duktig basketspelare med en bra kropp som kommer bidra för oss direkt tror jag. När Adam ville komma tillbaka så var det ingen tvekan från vår sida, ska bli kul att se honom i det gröna linnet igen”
-Johan Andersson Head Coach

Hur känns det att vara tillbaka i din moderklubb?

Det känns jättebra att vara tillbaka i Alvik. Alvik är “hemma” och klubben jag började spela basket i när jag var liten. Man kan säga att Alvik har tagit mig från knattelaget till herrlaget. Jag har tränat med laget i några veckor nu, och det har kommit in bra i teamet. Det är kul också att träna för Johan och Janel. Och eftersom jag går på NIU på Bromma Gymnasium så  har jag fördelen att träna för samma coacher där som i klubblaget. 

Vad tänker du om laget?
Det känns som Alvik fått en nystart. Det är ett spännande lag med några rutinerade spelare mixat med unga spelare som är nya i seniorbasket. Flera av de yngre har jag spelat med tidigare i ungdomslaget. Sedan är det såklart kul att laget fått en så fin start på säsongen.

Vad är dina målsättningar för säsongen?
Jag hoppas att jag kan bidra direkt, framför allt offensivt med bra skytte. Jag är i fin form och ser fram emot min debut. Jag kickstartar med att vid sidan av herrlaget spela USM med gamla P05-gänget i U17. Vi ser det som vår revansch – eftersom Corona tog ifrån oss möjligheten att spela SM de senaste två åren – nu får vi en extra chans och ska göra allt vi kan för att ro hem det. Redan nu till helgen är det dags för Omgång 3 och vi spelar hemma i Åkeshov.

GO ALVIK!

Rulla till toppen