ALVIK SKILLS CAMP SPORTLOVET

Alvik Skills Camp Sportlovet 1 – 3 mars 

Alvik Skills Camp har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2007-2011 och spelarna kommer under lägret delas in i grupper efter ålder.   

Coacher 

Johan Andersson-               Head Coach för Alviks Herrlag och Utvecklingslag.  

Janel McCarville-                Head Coach för Alviks Damlag och assisterande coach Alviks Herrlag.  

Dara Taylor-                        spelare Alviks Damlag 

Hailey Leidel-                      spelare Alviks Damlag 

Fanny och Henrik Wallén- coachar skotteknik.  

Träningsupplägg 

Skills Camp är ett utmärkt tillfälle för spelarna att utveckla sin individuella teknik. Under de tre dagar som lägret arrangeras kommer vi ha fem basketträningar, två fyspass och ett pass med matchspel. Fokus under lägret kommer ligga på bollbehandling, insideträning samt skotteknik och vi har tagit in riktigt duktiga coacher för att hjälpa spelarna på bästa sätt!  

Under veckan kommer vi gästas utav Fanny och Henrik Wallén. De kommer hålla ett pass med fokus på skotteknik. Henrik har under flera år coachat i Alvik och har nu valt att tillsammans med sin dotter Fanny, som tidigare spelat i Alvik, hålla skottpass för våra spelare.  

Dara Taylor och Hailey Leidel spelar till vardags i Alviks Damlag. Dara är point guard och Hailey är forward och de kommer genom olika övningar hjälpa spelarna utveckla sitt individuella anfallsspel.  

Janel McCarville kommer vara ansvarig för insideträningen under veckan. Hon kommer fokusera mycket på hur man som spelare ska röra sig och ta position under korgen och hur man kommer till avslut när man fått bollen.  

Johan Andersson kommer på sina träningar fokusera på olika övertagssituationer i spelet där spelarna får använda sina nya skills i matchlika situationer.   

Datum och tid: Tis 1 mars – tors 3 mars, kl. 10.00-16.00.  

Måltider: Lunch och mellanmål 

Lägerkostnad: 1 500 kr.  

Plats: Åkeshovshallen  

ANMÄL DIG HÄR!

Rulla till toppen