Damlaget åker till Södertälje.

På lördag, 5 februari 13.00 är det uppkast i Täljehallen. Södertälje delar sistaplatsen med nykomlingarna Borås men har precis signat förra årets MVP, spelaren alla Alvikare känner igen, Klara Lundqvist. Hon är såklart en stor tillgång för Södertälje men till vår fördel spelade vi tillsammans med henne förra säsongen och känner till hennes spel bättre än några andra. 

Janel har gjort ett fint jobb med att få spelarna att jobba tillsammans och man har börjat sätta sin identitet som lag. Det visade sig senast mot Luleå då laget spelade riktigt bra men orkade inte hela vägen. Sedan dess har två matcher blivit uppskjutna på grund av Covid-19 och jag gissar att damlaget är sugna på match så man får visa vad man går för. 

LETS GO ALVIK!

Vill du åka ner till Södertälje och se matchen kan du köpa biljetter här.

Har du inte möjlighet att åka ner, ser du som vanligt matchen HÄR!

/Sofia Lagumdijza

Rulla till toppen