Herrlaget välkomnar Tureberg till Borgen.

Två matcher mot 1an i serien. Förra veckan vann laget mot Lidingö som då låg etta. Nu ligger Tureberg etta och det är deras tur att möta herrlaget. Denna gång spelas matchen 17.00 hemma i Borgen och det är ju en otrolig fördel att spela match hemma när man tar emot serieledarna. Kan herrlaget spela på samma sätt som mot Lidingö har man stora chanser att ta en seger även denna match. 

Senast laget möttes var det en jämn tillställning och då saknade man en viktig kugge offensivt, Jonas Rusom. Han har levererat de senaste matcherna och blir nog en nyckel även denna match. När herrarna vann mot Lidingö saknade man Alexander Holmström – Forster som också varit viktig, speciellt genom returtagning och grymt försvar. Ska detta bli årets match?

Kommer ni för att se matchen i Borgen, får ni inte bara se en jämn och spännande basketmatch. Ni kommer också få se ett av våra yngsta lag springa in med herrlaget under presentationen. Flickor -14 Abrahamsberg kommer visa upp sig tillsammans med Alviks herrlag på denna match. 

Jag ser verkligen fram emot att få se denna match och kommer såklart gå och se den i Åkeshovshallen. Gör det du med! 

Söndag, 17.00 i Åkeshov. 

GO ALVIK!

Kan du ändå inte vara på plats, ser du matchen HÄR!

Rulla till toppen