Alvik åker till Lund för att möta EOS

Imorgon onsdag kl 16.30 är det uppkast mot EOS. Det är en match som blivit uppskjuten ett par gånger pga. Covid-19, nu ska det äntligen bli av. I och med segern mot Södertälje i söndags har Alvik kopplat ett litet grepp om sjätte platsen i tabellen. En seger mot EOS skulle innebära att man är med och fightas om en topp 4 placering. Allt är fortfarande väldigt öppet i den övre halvan av tabellen. Så spännande! 

Senast lagen skulle mötas sa coach Janel att det är säsongens viktigaste match då det är den vi har framför oss, just nu. Jag skulle gissa på att det är så fortfarande och damlaget såg supertaggade ut i söndags. Laget är nog mer än redo att gå ut på planen och spela som man gjorde mot Södertälje, för det var GRYMT!

Matchen kan ni som vanligt se på Solidsport, bänka er med middagen och heja fram damerna från soffan. Finns det ett bättre sätt att fira en lill-lördag? Såklart inte. 

SE MATCHEN HÄR!

GO ALVIK!

Rulla till toppen