DU21-SM I HELGEN!

Från kl 10.00 är det SM för DU21 i Åkeshovshallen hela helgen! Kom och heja på tjejerna som verkligen längtat att äntligen få spela SM! Pandemirestriktionerna är äntligen hävda och vi i Alvik Basket kan därmed önska all publik, lagen, domare och funktionärer varmt välkomna till Stockholm och Åkeshovshallen för den första omgången i USM DU21. Sex lag gör denna helg upp i två grupper i denna nyinrättade USM-klass. Först efter nästa omgång, som spelas 11-13 mars och när alla lag mött alla, vet vi vilka fyra lag som avancerar till USM Final 4, som äger rum helgen 13-15

SPELSCHEMA 

Lördag 12 februari 
Kl. 10.00         
Fryshuset basket – Alvik Basket Grupp 1 

Kl. 12.15         
Luleå BBK –Onsala Pirates Grupp 2  

Kl. 16.30
KFUM Umeå – Fryshuset Basket Grupp 1                                        

Söndag 13 februari 
Kl. 10.00         
Hammarby Basket  – Luleå BBK Grupp 2 

Kl. 12.15         
Alvik Basket – KFUM Umeå Grupp 1 

Kl. 16.30         
Onsala Pirates – Hammarby Basket Grupp 2 

”I två år har tjejerna väntat på att få spela USM igen. Avbrutna och inställda säsonger pga Covid 19 senaste åren har gjort att USM ställts in.
USM är kanske det tjejerna tycker är allra roligast och när de två senaste säsongerna blivit avbrutna och inställda längtar vi nu verkligen 
att få kliva ut på Åkeshovs parkett för att mäta oss med våra motståndare igen. Vi har förberett oss så bra vi kan i dessa pandemitider. 
Fryshuset och Umeå kommer vara tuffa motståndare men vi kommer göra allt vi kan för att gå segrande ur de här kamperna.”
– Thomas Dahl Head Coach

Rulla till toppen