SVT sänder live från Åkeshovshallen!

Publikfest i Borgen! Alvik välkomnar Östersund i denna TV-sända match som startar 18.00 i SVT2. 

Nykomlingarna Östersund har gått som tåget och Alviks tåg har fått upp rejäl fart. Vad händer när två tåg i hög fart krockar, det blir en JÄDRA SMÄLL. Det är precis vad det kommer bli i Borgen den 16 feb, en rejäl fest med en rejäl SMÄLL. 

Senast laget möttes skiljde det 3 poäng, tyvärr till Östersunds favör. Nu spelar Alvik hemma med trycket av publiken i ryggen. Vinner Alvik har man chans att gå om både A3 Umeå och Visby Ladies och hamna på en fjärde plats, precis bakom gästande Östersund. Det här är i min mening den mest intressanta matchen på hela säsongen då man kan klättra många steg i tabellen och det verkligen kan bli en jämn och spännande match. 

Nu är vi på gång och coach Janel har verkligen fått ihop laget, man jobbar för varandra, ger aldrig upp och har verkligen hittat den där identiteten som man saknade lite när Janel tog över rodret för laget. 

Jag längtar efter matchen imorgon och ska skrika mig hes. Kom och gör det ni med! 18.00 är det uppkast och Alviks damlag bjuder in till en riktig fest! Det här vill du inte missa. 

“Östersund är ett bra lag som har vunnit många matcher hittills och spelat väldigt bra. Det vi måste tänka på är att ta bort de spelare som gör många poäng. Samtidigt har de ett brett lag så många kan steppa upp. Det här kommer bli en tuff match, så kom till Åkeshovshallen, vi behöver ert stöd.”
-Paula Juhlin Lagkapten Alvik Dam

Det är uppkast kl 18.00, kom i tid, nu hejar vi fram vårt damlag till vinst!

Ni som inte har möjlighet ser matchen på SVT2.

GO ALVIK!

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen