Alvik Herr åker till Uppsala.

Alviks herrlag gjorde en riktigt bra match sist när de mötte Sloga i Åkeshovshallen. Sloga hade storlek och styrka men Alviks tuffa försvar och snabba uppspel kunde inte Sloga hinna med genom hela matchen. Alvik hade även en riktigt högprocentig start och genom resten av matchen från alla spelare där en av de spelarna var kaptenen Eskil Levin som gjorde en väldigt stark insats med totalt 24 poäng och 4 assists. Detta hade Eskil Levin att säga efter vinsten:

“Roligt att få vara tillbaka efter jul och nyårs uppehållet. Efter en bra vecka med träningar och hjälp från läktaren idag så lyckades vi plocka hem en viktigt vinst och klättra i tabellen.”

Nu är det dags att möta Sloga i deras hemmaplan, självklart en otroligt tuff match. Sloga ligger trea i tabellen och har visat att de är absolut ett lag som ska ligga i toppen.

“Vi är ute efter revansch från söndagens tunga förlust mot Åkersberga. Jag hoppas och tror att vi kommer komma ut med en annan inställning och energi imorgon mot Sloga. Dem är ett otroligt bra lag som lär vilja slå oss efter att vi slog dem senast i Åkeshov. Vi behöver hålla koll på Dragan Damjanovic som senast hade 42 poäng mot oss, han är väldigt bra.” – Johan Andersson Head Coach

Det är uppkast kl 20.00 i Upplands Bilforum USIF Arena den 17 februari. Ni som inte är på plats ser matchen HÄR!

Laguppställning Alvik Herr

2. Ludvig Rindegård
3. Jonas Rusom
4. Eskil Levin (K)
7. Phillipe Auvray
9. Noel Smeds
17. Leo Byrne
20. Ayman Hussein
22. Adam Massarch
24. William Hamzehnjad
29. Felix Wollberg
35. Leo Ryott
47. Alexander Holmström Forster
91. Sermed Hasan

Rulla till toppen