Damlaget åker till Stadium Arena.

Damlaget åker ner till Norrköping nu på lördag, uppkast kl 15.00.

Inför mötet i Östergötland har Alvik med sig en vinst sen senaste mötet. Det var i början av säsongen och det blev en vinst med två poäng. Då hade Elin Ljunggren 20 poäng och 8 returer. Sedan dess har hon bara blivit bättre. Hur roligt är det inte med en Svensk stjärna i Basketligan? De flesta andra lag har en eller flera importer som sina bästa spelare, men inte Alvik. Alvik har Elin Ljunggren, den ostoppbara.

Damlaget har fått upp farten och har en riktigt hög våg att rida på ner till Norrköping. Spelar damerna som dom gjorde i veckan mot Östersund har östgötarna inte en chans. Norrköping i sin tur har gått bra den här säsongen och ligger på en andra plats. Det här blir en viktig match i kampen om hemmaplansfavör inför slutspelet. 

GO ALVIK! 

NI kan som vanligt se matchen på Solidsport och samtidigt stötta Alvik Basket. Matchen ser ni HÄR!

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen