KOM TILL BORGEN!

På onsdag 19.00 är det uppkast för damlaget igen. Laget behöver DIG där som hejar fram dem till vinst! 

Alviks Damlag har haft ett tight schema de senaste veckorna och spelat så otroligt fin basket. Senast lagen möttes vad det en jämn match som Umeå lyckades vinna med 7 poäng. Nu har Alvik hemmaplanen och publiken i ryggen, vi såg ju hur det gick senast mot Östersund. Det fanns ingen stopp på damlaget den kvällen. Dom hade kunnat möta vilket lag som helst och vunnit. 

Tabelläget då? Jo det är otroligt jämnt, vinner Alvik på onsdag går man upp på en femte plats i tabellen och på samma poäng som Visby Ladies. Då har man en otroligt bra chans att nå hemmaplansfavör i det stundande slutspelet. Det är ju så spännande så här i slutet av säsongen innan slutspelet. 

”Vi ser alltid fram emot nästa match, speciellt efter en förlust. Vi vill såklart ta revansch. Tea har drabbats av långtidscovid som är väldigt jobbigt. Vi saknar henne och önskar att hon fortsätter återhämta sig på bästa sätt. Nycklarna för att lyckas i matchen mot Umeå blir att stoppa Brown och Degbeon som är otroligt tuffa att försvara. Vi måste verkligen steppa upp!” – coach Janel McCarville

Dara Taylor har fått upp ångan så här lagom tills det är dags, Ljunggren har varit ett tåg hela säsongen och jag har svårt att tro att hennes bromsar ens fungerar. Leidel har också varit otroligt nyttig och gjort det som krävs av henne, varje match. Stern må vara pointguard, men trots det drar hon ner returer som om hon vore 1.93. Det ska också bli roligt att se vad nyförvärvet Jorgensen kan bidra med när hon blir varm i kläderna. Det finns så mycket att se fram emot i det här laget. Unga, lovande spelare i Käll, Harm och Jolinder, en kapten som står som en klippa i alla väder. Ja, ni hör ju själva. Det är lika bra att ni går och ser matchen själva. 

Ni är ju utmanade av Janel McCarville att dyka upp på matchen. 

Åkeshovshallen, 19.00! BE THERE! 

GO ALVIK!

Foto: Harald Weidinger

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen