Äntligen match i borgen igen!

På söndag, 15.00 i Åkeshov, möter Alvik Helsingborg ett lag som blandar och ger. Ena matchen spelar dom väldigt bra och vinner och nästa match är det ett helt annat lag som förlorar en enkel match. Man vet aldrig vilket lag man möter och coach Janel betonar att dom förbereder sig för att möta den bästa versionen av Helsingborg på söndag. Senast lagen möttes vann Helsingborg med 6 poäng vilket Janel säger berodde på att dom helt enkelt spelade bättre än Alvik den matchen. Den här gången är målet att spela bättre och fixa till misstagen från förra gången. Helsingborg har mycket storlek under korgen så en viktig faktor blir att minimera gångerna bollen går inside. 

Alvik har ju verkligen spelat bra de senaste matcherna och det blir bättre och bättre för varje match. Janel har verkligen fått spelarna att jobba tillsammans och det ser i ut som att damlaget tycker det är roligt. Laget spelar inspirerat och otroligt fint i anfall och väldigt aggressivt i försvar. 

Vi ses i Åkeshov på söndag! Det är uppkast kl 15.00!

Ni som inte kan vara på plats ser matchen HÄR!

GO ALVIK

Rulla till toppen