Damlaget redo för fjärde raka!

Det har gått bra för damlaget på sista tiden och man har verkligen spelat som ett lag. Det finns alltid någon spelare som kliver fram och gör det lilla extra för att vinna. Det är så roligt att se lagets framfart inför slutspelet. Jag är i alla fall sjukt taggad för slutspelet, men innan dess ska Alvik spela klart grundserien, där det återstår tre matcher. 

Näst på tur är Wetterbygden Sparks som kommer från en tuff period men många förluster som gör att laget just nu ligger näst sist i serien. Senast lagen möttes vann Alvik med åtta poäng. Sedan dess har det gått bättre för Alvik och lite tyngre för Wetterbyggden. Vi ska dock inte ta ut något i försprång, det gäller att ge allt och spela sitt bästa för att säkra en vinst. 

Det här fixar vi! 

Wetterbygden – Alvik
Uppkast: 16.00
Datum: Lördag den 12/3
Huskvarna Sporthall

Ni som inte har möjlighet att vara på plats, ser matchen HÄR!


GO ALVIK! 

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen