ENKRONAS-MATCH, 16 mars kl 19.00!!

Nu när restriktionerna äntligen har släppt så kan vi ha vår efterlängtade ENKRONAS-MATCH. Det skulle vara fantastiskt om ni vill vara med och sponsra i år!

Genom ert bidrag stöttar ni till hela växthuset Alvik Basket; från de allra yngsta knattarna till förebilderna i damlaget, från de unga coacherna (födda 2008 och uppåt) som tillhör Alviks ledarakademi till alla fantastiska seniora ledare som är ryggraden i föreningen. Genom Alvik Basket får över 1000 barn och ungdomar i Bromma varje vecka en meningsfull fritid, social samvaro och motion genom att träna och tävla i basket. Nu har du chansen att på ett enkelt sätt vara med och stötta vår fina och viktiga verksamhet!


SÅ HÄR FUNKAR DET
Som sponsor (privat eller företag) är ni med och bjuder hela publiken på entrén när Alviks damlag gästas av Uppsala Basket den 16 mars kl 19:00 i Åkeshovshallen. Detta genom att betala en fast summa per åskådare som kommer till matchen. 

Exempel: kommer det 350 personer och du som företag eller privatperson lägger 5 kr/åskådare så är du med och bidrar med 1750 kr. Eller väljer du 1 kr så bidrar du med 350kr.

HÄR SYNS SPONSORERNA

Alla som sponsrar enkronas-matchen kommer vi att uppmärksamma på våra sociala medier, på hemsidan, i vårt nyhetsbrev och självklart under matchen. 

Svara på detta mejl med följande information om du som privatperson eller företag vill vara med:

  1. Hur många kronor per åskådare vill du lägga i ENKRONANS-MATCH?
  2. Fakturauppgifter.
  3. Mejla den eventuella logotype som du vill ska synas i samband med matchen. Är du privatperson skriv vem/vilka du vill att vi ska tacka.

TACK SNÄLLA FÖR ATT DU ÄR MED OCH STÖTTAR ALVIK BASKET! 

Rulla till toppen